Bestellen, betalen & bezorgen

Bestellen 

Bij ZinnigZ kunt u producten bestellen met en zonder een account. Uw voordeel van een account is dat u bij een volgende bestelling uw gegevens niet nog een keer hoeft in te voeren. Het bestellen zal dan nog sneller verlopen.

Stap 1 – Ga naar het product van uw keuze.

Stap 2 – Kies het aantal stuks en druk op ‘kopen’. Indien u nog meer producten wenst te bestellen, herhaalt u stap 1 en 2.

Stap 3 – Kies ‘bekijk winkelwagen’ boven in het scherm. U ziet nu een overzicht van de door u geselecteerde producten.

Stap 4 – Kies ‘verzendkosten berekenen’ om de verzendkosten van uw bestelling te berekenen. Vul het land van aflevering in en uw postcode. Kies ‘werk totalen bij’.

Stap 5 – Kies ‘afrekenen’. U kunt nu uw factuur- en bezorgadres invullen. Kies uw gewenste betaalmethode.

Stap 6 – Kies ‘plaats bestelling’ en hiermee maakt u uw bestelling definitief.

Stap 7 – Kies de gewenste betaalmethode en hiermee rondt u uw bestelling af.

Stap 8 – Doorloop de stappen van de door u gekozen betaalmethode.

Stap 9 – U ontvangt een bevestiging van uw bestelling op het door u opgegeven e-mailadres.

Stap 10 – Zodra uw bestelling verwerkt is, ontvangt u hiervan een bericht en factuur via e-mail.

Betalen

Bij ZinnigZ kunt u (direct) betalen via Sisow door middel van Ideal en overboeking en een bankoverschrijving. U kunt het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten overmaken op bankrekeningnummer NL 55 RABO 0385 9353 90 t.n.v. ZinnigZ te Vught, o.v.v. het ordernummer. Na ontvangst van uw betaling, nemen we uw bestelling in behandeling. Houdt u er s.v.p. rekening mee dat overboekingen tussen verschillende banken 1 à 2 dagen vertraging kunnen opleveren. Als het verschuldigde bedrag niet binnen 5 dagen op onze rekening is bijgeschreven, wordt de overeenkomst door ZinnigZ ontbonden.

Bezorgen

De indicatieve levertijd staat vermeld bij al onze producten in de webshop, en gaat in vanaf de ontvangst van betaling door ZinnigZ. Indien uw bestelling door de brievenbus past, versturen we uw bestelling in een envelop of brievenbusdoos. Als uw bestelling niet in een envelop of brievenbusdoos past, maken we voor verzending gebruik van de pakketservice van Post NL. De verzendkosten worden bepaald aan de hand van het formaat en het gewicht van de door uw bestelde producten en bedragen  € 2,07, € 3,95 of € 6,95 exclusief BTW. Het BTW-percentage op de verzendkosten is afhankelijk van het BTW-percentage van het product dat u bestelt. De verzendkosten worden na ‘verzendkosten berekenen’ berekend en getoond.