Jouw mening

Graag wil ik jouw mening horen over de aangeboden producten en/of de gedachte van ZinnigZ! En ook je ideeën over nieuwe producten en diensten voor ZinnigZ zijn van h♥rte welkom. Laten we samen ZinnigZ verder vorm geven en een wereld creëren waarin persoonlijke aandacht vanzelfsprekender wordt. Stuur me een mail via larissa@zinnigz.nl of maak een afspraak met me via 06-29355382.

“Bijzonder”

Op 23 februari 2015, door Ellen Couwenberg
Hele bijzondere kaarten Larissa! Heel bijzonder en mooi. Geschikt voor verschillende momenten in het leven. De komende tijd zal ik ze met veel aandacht en liefde versturen. Net als jij doet! Ik wens en gun je veel succes met Zinnigz.

“Kaarten”

Op 15 september 2014, door Greetje van Tienen
Prachtige woorden

“Blij!”

Op 14 mei 2014, door Mieke Coenen
Via-via op de ZinnigZ-site terecht gekomen en als een blok gevallen voor de Groeipapier-kaarten. De bestelling werd persoonlijk en zorgvuldig afgehandeld, met aandacht tot in het detail . Ik ga een paar mensen heel blij maken met de prachtige kaarten!

“Net dat beetje meer!”

Op 25 april 2014, door Petra van der Graaf
Wat een prachtige kaarten Larissa! Ik vind het altijd zo moeilijk om een condoleancekaart uit te zoeken...meestal staat er dan een voorgedrukte tekst op die niet zegt wat ik wil zeggen. Ook de andere kaarten zijn prachtig en die met de bloemzaadjes zijn super! Veel succes met ZinnigZ!! xxx

“Sfeervolle collectie van Larissa !”

Op 12 april 2014, door Dave Macorat
Het begint al met een mooie site, daarna een sfeervolle collectie en tot slot een goede afhandeling van de bestelling en de levering; echt een aanrader. Heel veel succes Larissa en ik blijf je site volgen !

“Lief”

Op 7 april 2014, door Diana
Een heel mooi plekje in de ether. De kaarten zeggen net dat beetje meer, net dat beetje lief wat je een ander zo kan gunnen op bepaalde momenten in hun leven. Zelfs de bestelling wordt met zorg ingepakt. Met een glimlach, gewoon lief.

“Als woorden tekort schieten…”

Op 26 maart 2014, door Annemieke Aikema
Wat een prachtige produkten! De kaarten op zichzelf zeggen genoeg. Ik ga deze site op mijn werk onder de aandacht brengen!

“Met veel aandacht tot stand gekomen”

Op 16 maart 2014, door Gertjan
Ik heb van dichtbij mogen meemaken met hoeveel aandacht ZinnigZ tot stand is gekomen. De zoektocht naar 'zielsverwante' ontwerpers, het creëren van de site, de opstart als ondernemer: je hebt het allemaal maar gedaan en het resultaat mag er wat mij betreft zijn. En dit is natuurlijk pas het begin... Ik hoop dat ZinnigZ de aandacht (!) krijgt die het verdient en dat je zult slagen in je doel: de wereld een heel klein beetje mooier maken. Mijn steun heb je! Heel veel succes!

Vul het formulier in om ook jouw mening over onze producten te geven